Az oldalon a böngészési élmény javítása érdekében cookiekat (sütiket) használunk.


 • voestalpine, Linz
  voestalpine, Linz

  3300 tonna acélszerkezet a tervezéstől a szerelésig 15 hónap alatt.

 • audi, Győr
  audi, Győr

  64.000m2 karosszéria szerelő csarnok, 7.000 tonna térrácsos acélszerkezet tervezéstől a szerelésig. A szerelés mindössze 4 hónap alatt készült el.

 • Repülőtér, Kopitnari, Grúzia
  Repülőtér, Kopitnari, Grúzia

  150 tonna acélszerkezet felállítása 5 hét alatt.

Vállalatunk számára mindig is kiemelkedő jelentőséggel bírt az általa gyártott szerkezetek szerelése is. Ebben a tevékenységkörben is több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, elsősorban belföldi viszonylatban. Magyarországon több ezer épület bizonyítja munkatársaink szakmai rátermettségét. A stabil szakembergárdánknak köszönhetően meghatározó szerepet tudunk vállalni az acélszerkezetgyártók között.

Az ország határain belül szerzett tapasztalatainknak és megvalósított referenciáinknak köszönhetően megrendelőink érdemesnek találták cégünket a külföldi szerelési munkák elvégzésére is. Több különleges és magas szakmai követelménynek megfelelő külhoni projekten keresztül kapcsolódhattunk be a nemzetközi piacokra. A kivitelezés során szükséges bármilyen technikai igénynek és előírásnak meg tudunk felelni, így vállalunk helyszíni hegesztéseket és csőszereléseket is.

 

Aktuális projektek

Az alábbi képeken betekintést nyerhet cégünknél pillanatnyilag futó projektekre.

Kapcsolat

Vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink bármelyikén 

Phone (+36) 74 566 200
email info@rutin.hu
web www.rutin.hu

© 2021 Rutin Kft.   |  Website by INTERPlanet.hu