Az oldalon a böngészési élmény javítása érdekében cookiekat (sütiket) használunk.


 • Emelőkapacitás
  Emelőkapacitás

  A gyártócsarnokainkban akár 40 tonna tömegű gyármányok emelése, mozgatása sem jelent kihívást!

 • Csőlángvágás
  Csőlángvágás

  Számítógép vezérelt Müller Opladen csővágó berendezésünk lehetővé teszi akár 900mm átmérőjű csövek bármely áthatással, hegesztési élelőkészítéssel történő vágását is.

 • Felületkezelés
  Felületkezelés

  Felületkezelő részlegünk Airless technológiával látja el az elkészült gyártmányok korrózióvédelmét.

 • Alapanyagok
  Alapanyagok

  Alapanyagainkat minden esetben projektekhez szerezzük be, és beérkezési számmal látjuk el. Ezzel biztosítjuk a beérkezett alapanyagok nyomonkövethetőségét.

Gyártási folyamatainkhoz szükséges alapanyagokat és eszközöket minősített magyar és nemzetközi beszállítóinktól szerezzük be.

Minden esetben az alapanyagok szemcseszórással történő tisztításával kezdjük meg a gyártást. A méretre vágást idomacélok esetén CNC vezérlésű vágóberendezésekkel, tárcsás darabolókkal és szalagfűrészekkel végezzük. Lemezanyagokat vastagságuktól függően láng- és plazmavágó gépekkel, illetve lemezollóval szabjuk le. Lehetőségünk van két CNC vezérlésű csővágógépünkkel áthatásokat is készíteni, továbbá rendelkezünk lemezhengerítési kapacitással is.

Az összeállítás folyamatát nagy pontosságú mérőeszközeink segítik, amelyekkel három dimenziós beállításokat és ellenőrzéseket is végezhetünk.

A hegesztett kötések kialakítását magasan képzett, minősített hegesztő szakember gárda kivitelezi. A legnagyobb arányban fogyóelektródás, védőgázas ívhegesztést alkalmazunk. Azonban ugyancsak jellemzőek a fedőporos, AWI, bevont elektródás, különböző portöltéses és csaphegesztési technológiák is.

Igény esetén a gyártási folyamatot airless technológiával készített bevonati rendszer felhordásával fejezzük be.

Aktuális projektek

Az alábbi képeken betekintést nyerhet cégünknél pillanatnyilag futó projektekre.

Kapcsolat

Vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink bármelyikén 

Phone (+36) 74 566 200
email info@rutin.hu
web www.rutin.hu

© 2021 Rutin Kft.   |  Website by INTERPlanet.hu