Az oldalon a böngészési élmény javítása érdekében cookiekat (sütiket) használunk.


 • Cégünk a nagyvilágban
  Cégünk a nagyvilágban

  Megalakulásunk óta több, mint 250.000 tonna acélszerkezetet gyártottunk le, amelyeket a világ szinte minden pontján meg lehet találni.

 • Rutin Kft.
  Rutin Kft.

  Dinamikusan fejlődő vállalatunk az acélszerkezetgyártás minden területére komplex megoldásokat kínál.

 • Főbb mutatóink
  Főbb mutatóink

  Gyártó bázisunk összterülete 66.000 m2, ebből 23.000 m2 daruzott gyártócsarnok. Maximális termelési kapacitásunk 12.000 tonna évente. 

A Rutin Kft. teljes körű építőipari kivitelezéssel foglalkozó, 1990-ben Dombóváron alakult, magántulajdonban lévő vállalat, melynek fő profilja különféle acélszerkezetek tervezése, gyártása és szerelése. A cég elmúlt évtizedeit és technológiai sikerességét több ezer épület-vázszerkezet és több százezer tonnányi egyéb acélszerkezet gyártása és szerelése jellemzi. Nagy tapasztalattal rendelkezünk egyedi szerkezetek gyártásában, termékeink megtalálhatók a bányászat, energetika, vegyipar, kereskedelem, szórakoztatóipar valamint mezőgazdaság területén. A világ szinte minden részén megtalálható épületek, hidak, stadionok, hullámvasutak és technológiai szerkezetek tanúsítják szakmai kompetenciánkat.

A Rutin Kft. kreatív és komplex megoldások gyors, nemzetközi színvonalú kivitelezését kínálja ügyfelei számára mind belföldön, mind az ország határain kívül.

 

Az elmúlt évtizedek során saját erőből finanszírozott ingatlan- és tárgyi beruházásaink szilárd alapot teremtettek ahhoz, hogy a Rutin Kft. napjainkra Magyarország egyik legnagyobb acélszerkezet-gyártó infrastruktúráját működtesse. Jelenleg 66.000 m2 telekterületen 23.000 m2 daruzott gyártócsarnok áll a termelés szolgálatában, 12.000 tonna/év kapacitással. Telephelyünkön jelenleg több mint 350 munkatárssal dolgozunk együtt, ezen kívül számos megbízható alvállalkozóval ápolunk kitűnő kapcsolatot.

Az EN 1090, ISO 3834 és ISO 9001 szabványok szerint minősített technológiáink lehetőséget nyújtanak egyedi és merész elképzelések kivitelezésére is.

A 2004 óta működő budapesti kereskedelmi irodánk, illetve a pécsi székhelyű - acélszerkezetek teljes körű tervezésével foglalkozó - tervezőirodánk jól kiegészíti és támogatja munkánkat. 

A vállalat dolgozói egyedi igényeket kielégítő termékeket gyártanak és tevékenységükkel igazolják, hogy a Megrendelő elképzeléseinek megvalósítója a Rutin Kft. Ezek partnerként történő megoldása érdekében a legújabb technológiák alkalmazása mellett a társaság folyamatosan fejleszti, s az igényeknek megfelelően alakítja csapatát, hogy az megfeleljen a mindenkor felmerülő műszaki és technológiai követelményeknek. 

 
 

Híreink

Acélszerkezeti Nívódíj 2016

Cégünket, a Magyar Acélszerkezeti Szövetség "Az Év Acélszerkezeti Nívódíj 2016" I. helyezettjének járó díjjal jutalmazta. 

Karrier

Cégünk azonnali kezdéssel keres a következő munkakörökre munkatársakat:

 

Aktuális projektek

Az alábbi képeken betekintést nyerhet cégünknél pillanatnyilag futó projektekre.

Kapcsolat

Vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink bármelyikén 

Phone (+36) 74 566 200
email info@rutin.hu
web www.rutin.hu

© 2021 Rutin Kft.   |  Website by INTERPlanet.hu